Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Try and Hire – fejlansættelser er besværlige og dyre

Ofte bliver virksomhed og medarbejder først sikre på, at det er det rette match, når man har arbejdet sammen i en periode.

Power People er et vikarbureau med afdelinger i Rødovre ved København, Lystrup ved Århus, Frederikshavn og Aalborg, og vi tilbyder Try and Hire, som er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse i en prøveperiode.

Virksomheden har muligheden for at leje en medarbejder som vikar, med henblik på fastansættelse.

Således har begge parter mulighed for at teste kemien og afprøve samarbejdet, inden der træffes en endelige beslutning om fastansættelse af den rette medarbejder.

Try and Hire er en hurtig, enkel og effektiv løsning!

Sådan foregår Try and Hire

Et typisk Try & Hire-forløb kan have en varighed af tre måneder, hvorefter virksomheden frit kan ansætte den pågældende medarbejder uden yderligere omkostninger.

Hvis medarbejderen under Try and Hire-forløbet, mod forventning, viser sig ikke at være den rette til stillingen, finder vi naturligvis en kvalificeret afløser.

Fordele ved Try and Hire:

Kend din kommende medarbejder inden fastansættelsen – få tid til at vurdere, om kemien passer og det faglige er i orden

Du undgår de ubehagelige og dyre fejlansættelser

Medarbejderen kan udskiftes – uden ekstra omkostninger, hvis medarbejderen ikke matcher virksomhedens forventninger, eller hvis medarbejderen selv vælger at stoppe.

Kontakt os for yderligere information

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 12 92 eller e-mail info@power-people.dk.

Du kan også klikke her for bestilling af Try & Hire

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her