LANDSDÆKKENDE VIKARBUREAU​​

SLIP FOR ALT DET ADMINISTRATIVE​​

​UFORPLIGTENDE ANSÆTTELSE MED TRY AND HIRE​

Har du brug for at bestille vikar?

​Det er utrolig nemt at bestille vikar hos Power People. Vi skal blot have oplyst, hvor mange vikarer I skal bruge, samt hvor og hvornår de skal møde. Derudover skal vi bruge navn og telefonnummer på en kontaktperson i jeres firma. Herefter klarer vi resten og giver en tilbagemelding med navn på vikaren/e, så snart vi har lukket bookingen.

Vi er et landsdækkende vikarbureau med afdelinger i blandt andet Rødovre, Kalundborg, Aalborg og Frederikshavn, samt Lystrup ved Aarhus.

Sådan undgår vi misforståelser

I Power People anvender vi systemet Temponizer. Dette gør at man som kunde og vikar har sit eget login med de oplysninger der er nødvendige for at godkende timer. Vikaren/e bookes i vores system til opgaverne med alle relevante oplysninger. Efter endt arbejdsdag registrere vikaren/e deres timer. En repræsentant fra virksomheden kan derefter gå på sit login og se hvilke timer der er registreret og godkende disse.

På den måde kan I som "køber", og vi som "sælger", sikre os imod misforståelser omkring udførelsen af såvel arbejdet, som faktureringen

Kontakt os for at bestille en vikar i dag

Ønsker du at bestille vikar til din virksomhed, kan du med fordel benytte dig af nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med din bestilling af vikar.

Du kan også ringe til os på telefon 98 12 12 92 eller skrive til vores e-mail info@powerpeople.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig!​ 

Formular til booking af vikar​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Skriv til os

Hovedkontor/Administration​

Nordjyllands kontor

Sjællands Kontor

Aalborg kontor

Midtjyllands Kontor

Vestsjælland​s Kontor