LANDSDÆKKENDE VIKARBUREAU​​

SLIP FOR ALT DET ADMINISTRATIVE​​

​UFORPLIGTENDE ANSÆTTELSE MED TRY AND HIRE​

Partner til vikar- og rekrutteringsmarkedet på Sjælland

Har du erfaring med salg eller rekruttering?

Kan du bygge broer mellem virksomheder og kandidater i et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau?

Og har du det bedst med friheden til at skabe dit eget ansvarsområde med trygheden fra en succesfuld virksomhed i ryggen?

​Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra rekrutteringsbranchen, men så længe du er en god og tillidsfuld netværker, så skal vi nok lære dig resten.

Velkommen

Power People er et professionelt, landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau med speciale i rekruttering af nye medarbejdere, vikarassistance og "Try and Hire". Vi har kontorer fordelt i hele landet, herunder Rødovre, Kalundborg, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn, og hjælper virksomheder i en lang række brancher.

Som områdeansvarlig partner får du ét struktureret opstartsforløb med grundig introduktion og solid oplæring fra gode kolleger, så du gennem effektiv rekruttering kan tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Over tid får du derfor masser af indflydelse, selvbestemmelse og fleksibilitet, ligesom du baner vejen for dit eget ansvarsområde, hvor du:

  • Opsøger virksomheder og afdækker deres behov samt aftaler møder, hvor du præsenterer vores produkter og rekrutteringsløsninger
  • Skal markedsføre vores produkter via effektive og velprøvede kanaler
  • Udfører administrativt arbejde som at analysere kandidatprofiler og screene kandidater
  • Gennemfører kandidatsamtaler
  • Følger op på kandidaterne, og hvordan de har det i deres nye arbejde.

Kolleger i hele landet og mulighed for partnerskab

Som en del af en virksomhed i vækst får du gode muligheder for at få indflydelse på virksomhedens drift og retning, og du vil relativt hurtigt kunne se resultatet af dit arbejde. Du tilbydes at blive medejer, samtidig med at du får en god fast løn eller en løn, der er baseret på en grundløn + provision.

Du samarbejder og sparrer med kolleger i hele landet. Fælles for os er, at vi holder, hvad vi lover. Og så kan du mærke, at vi alle sammen arbejder henimod at blive erhvervslivets foretrukne vikarbureau.

Der er flere indgange til stillingen

Det vigtigste parameter for at få succes i jobbet er, at du har et godt netværk, og at du er god til at skabe relationer til mange forskellige typer mennesker.

​Du har en klar idé om, at du er god til at finde og vurdere kandidater i forhold til en given virksomheds behov for nye medarbejdere.

Du er fortrolig med Office-pakken og en kyndig it-bruger, der er hurtig til at lære nye systemer.

Er du vores nye partner?

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Jesper Stig på 3146 0015 eller send dit CV og evt. en ansøgning til job@powerpeople.dk

Vi indkalder løbende til samtale, så send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Power People opfordrer alle til at søge jobbet uanset alder, køn, seksuelle orientering, religion, etniske eller familiemæssige omstændigheder. Det er os meget magtpålæggende at behandle alle ansøgere respektfuldt og fair.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Skriv til os

Hovedkontor/Administration​

Nordjyllands kontor

Sjællands Kontor

Aalborg kontor

Midtjyllands Kontor

Vestsjælland​s Kontor