Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Vikar – din fleksible arbejdsstyrke

Leder du efter en kompetent vikar til dit firma? Power People tilbyder fleksible vikarløsninger, der er skræddersyet til dit behov. Vi har afdelinger i Rødovre ved København, Lystrup ved Århus, Aalborg og Frederikshavn, og vi rekrutterer vikarassistance for virksomheder i hele landet.

Fleksibilitet er nøgleordet ved vikarassistance

Virksomheden kan bemande op og ned, som det passer, og derfor er dette en yderst fleksibel ordning. Om du skal bruge en vikar én enkelt dag eller fem vikarer for længere tid, så løser vi opgaven. En vikar kan opsiges fra dag til dag, og virksomheden betaler kun for den effektive arbejdstid (dog minimum 4 timer pr. dag).

Med vikarassistance kan du holde omkostninger til personale nede og gøre din virksomhed mere forandringsparat og robust.

Bestil en vikar fra dag-til-dag

Vores vikarbureau kan levere vikarer fra egen database fra dag-til-dag. Vi finder vikarassistance, kvalitetssikrer i forhold til opgaven og virksomhedsmatch, og vi tager os af al det administrative i forbindelse med ansættelsen. Du ringer blot og fortæller, hvor mange folk du skal bruge, og hvad de skal lave.

Typiske situationer hvor man bruger vikar:

 • Barsel
 • Sygemeldinger
 • Ferier
 • Spidsbelastning
 • Sæsonarbejde
 • Projektansættelser

Hvad koster en vikar?

Prisen på en vikar afhænger af, hvilken løn vi skal betale vikaren. En kontorvikar, som eksempelvis en bogholder, skal have en højere løn end en lagermedarbejder. Derfor er jeres pris for at leje en bogholder højere end prisen for en lagermedarbejder.

Du har mulighed for at fastansætte vikaren kvit og frit efter tre måneders vikaransættelse (480 timer).

Fordele for dig ved vikarassistance:

 • Du sparer tid på at finde medarbejdere
 • Du får en fleksibel arbejdsressource – skru op/ned fra dag-til-dag
 • Du har ingen administration (løn- og personaleadministration m.v.)
 • Gennemskuelig pris, fast timepris – ingen ekstra omkostninger til G-dage, sygedage, sociale omkostninger, pension m.v.
 • Du betaler kun for den effektive arbejdstid (dog minimum 4 timer pr. dag).

Klik her for bestilling af vikar

Kontakt os for mere information

Du er meget velkommen til at kontakte os for priser eller generelle spørgsmål på telefon 98 12 12 92 eller sende en e-mail til info@power-people.dk.​

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her