Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Vikarer - din fleksible arbejdsstyrke

Leder du efter en kompetent vikar eller kontorvikar til dit firma? Power People tilbyder fleksible vikarløsninger der er skræddersyet til dit behov. Vi har afdelinger i Rødovre, Aalborg og Frederikshavn, og rekrutterer for virksomheder i hele landet.

Fleksibilitet er nøgleordet

Virksomheden kan bemande op og ned som det passer, og derfor er dette en yderst fleksibel ordning. Om du skal bruge 1 vikar én dag eller 5 vikarer for længere tid, så løser vi opgaven. En vikar kan opsiges fra dag til dag, og virksomheden betaler kun for den effektive arbejdstid (dog minimum 4 timer pr. dag).

Det hjælper dig til, at holde omkostninger til personale nede og gør din virksomhed mere forandringsparat og robust.

Bestil en vikar fra dag-til-dag

Vi kan levere folk fra vores database fra dag-til-dag. Vi finder vikarer eller kontorvikarer, kvalitetssikrer i forhold til opgaven og virksomhedsmatch, og tager os af al det administrative i forbindelse med ansættelsen. Du ringer blot og fortæller hvor mange folk du skal bruge og hvad de skal lave.

Typiske situationer hvor man bruger vikar:

 • Barsel
 • Sygemeldinger
 • Ferier
 • Spidsbelastning
 • Sæsonarbejde
 • Projektansættelser

Hvad koster en vikar?

Prisen på en vikar afhænger af, hvilken løn vi skal betale vikaren. En kontorvikar, som eksempelvis en bogholder, skal have en højere løn, end en lagermedarbejder. Derfor er jeres pris for at leje en bogholder, højere end prisen for en lagermedarbejder.

Du har mulighed for at fastansætte vikaren kvit og frit efter 3 måneders vikaransættelse (480 timer).

Fordele for dig:

 • Du sparer tid på at finde medarbejdere
 • Du får en fleksibel arbejdsressource – skru op/ned fra dag-til-dag
 • Du har ingen administration (løn- og personaleadministration m.v.)
 • Gennemskuelig pris, fast timepris – ingen ekstra omkostninger til G-dage, sygedage, sociale omkostninger, pension m.v.
 • Du betaler kun for den effektive arbejdstid (dog minimum 4 timer pr. dag).

Klik her for bestilling af vikar

Få mere information

Du er meget velkommen til, at kontakte os for priser eller generelle spørgsmål, på telefon 98 12 12 92 eller sende en e-mail til info@power-people.dk.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her