LANDSDÆKKENDE VIKARBUREAU​​

SLIP FOR ALT DET ADMINISTRATIVE​​

​UFORPLIGTENDE ANSÆTTELSE MED TRY AND HIRE​

Vikar - få en fleksibel arbejdsstyrke med vikarassistance

Leder du efter en kompetent vikar til dit firma? Vi tilbyder fleksibel vikarassistance, der er skræddersyet til dit behov. Vi har afdelinger i Rødovre ved København, Lystrup ved Århus, samt Aalborg og Frederikshavn, og vi rekrutterer vikarer for virksomheder i hele landet.

Skal du bruge vikarassistance til eksempelvis et barselsvikariat? Se meget mere om barselsvikariater og anden vikarassistance herunder.

Fleksibilitet er nøgleordet med vikarer

Virksomheden kan bemande op og ned, som det passer, og derfor er det at benytte vikarer en yderst fleksibel ordning. Om du skal bruge en vikar én enkelt dag eller et barselsvikariat, så løser vi opgaven. En vikar kan opsiges fra dag til dag, og virksomheden betaler kun for den effektive arbejdstid (dog minimum 4 timer pr. dag).

Med vikarassistance kan du holde omkostninger til personale nede og gøre din virksomhed mere forandringsparat og robust.

Bestil vikarer fra dag-til-dag

Vores vikarbureau kan levere vikarer fra egen database fra dag-til-dag. Vi finder vikarassistance, kvalitetssikrer i forhold til opgaven og virksomhedsmatch, og vi tager os af al det administrative i forbindelse med ansættelsen. Du ringer blot og fortæller, hvor mange folk du skal bruge, og hvad de skal lave.

Typiske situationer hvor man bruger vikar:

 • Barselsvikariat
 • Sygemeldinger
 • Ferier
 • Spidsbelastning
 • Sæsonarbejde
 • Projektansættelser.

Hvad koster en vikar?

Prisen på en vikar afhænger af, hvilken løn vi skal betale vikaren. En kontorvikar, som eksempelvis en bogholder, skal have en højere løn end en lagermedarbejder. Derfor er jeres pris for at leje en bogholder højere end prisen for en lagermedarbejder.

Du har mulighed for at fastansætte vikaren kvit og frit efter tre måneders vikaransættelse (480 timer).

Fordele for dig ved vikarassistance:

 • Du sparer tid på at finde medarbejdere
 • Du får en fleksibel arbejdsressource – skru op/ned fra dag-til-dag
 • Du har ingen administration (løn- og personaleadministration m.v.)
 • Gennemskuelig pris, fast timepris – ingen ekstra omkostninger til G-dage, sygedage, sociale omkostninger, pension m.v.
 • Du betaler kun for den effektive arbejdstid (dog minimum 4 timer pr. dag).


Klik her for bestilling af vikar

Kontakt os for mere information

Du er meget velkommen til at kontakte os for priser eller generelle spørgsmål på telefon 98 12 12 92, som er nummeret til hovedkontoret, eller sende en e-mail til info@power-people.dk. Du kan også finde det direkte nummer til hver afdeling herunder, eller ved at klikke her.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her

Hovedkontor/Administration​

Nordjyllands kontor

Sjællands Kontor

Himmerlands kontor

Midtjyllands Kontor