Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Vikarbureau for virksomheder

​Fire gode grunde til at vælge en vikarløsning gennem Power People!

Fleksibilitet: Behovet for arbejdskraft kan være varierende, nogle perioder kræver flere ressourcer end andre. Derfor er vi specialiseret i fleksible vikar løsninger, som hjælper med at løse de udfordringer, Jeres virksomhed står overfor. Står I med behovet for at få dækket forskellige vikar stillinger, er Power People det helt rigtige valg til hjælp med rekruttering af medarbejdere.

Økonomi: Når I vælger en vikarløsning fra Power People, er I sikret imod uforudsete lønudgifter. Power People administrerer hele denne proces lige fra feriepenge, sygedagpenge og til G-dage. Så kan I koncentrere jer om virksomhedens daglige drift og vi kan fokusere på rekruttering af medarbejdere.

Samarbejde: Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde omkring vikar stillinger imellem vores kunder og medarbejdere. Dette samarbejde er med til at sikre en høj kvalitet for både virksomheden samt medarbejderen.

Rekruttering: Power People tilbyder også en effektiv rekruttering af medarbejdere. Der er flere indgangsvinkler til denne proces. Det kan være en målrettet rekrutteringsproces efter den helt rigtige kandidat eller være rekruttering i forlængelse af et vikariat. 

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her