LANDSDÆKKENDE VIKARBUREAU​​

SLIP FOR ALT DET ADMINISTRATIVE​​

​UFORPLIGTENDE ANSÆTTELSE MED TRY AND HIRE​

Vikarbureau for virksomheder

​Fire gode grunde til at vælge en vikarløsning gennem Power People!

Fleksibilitet: Behovet for arbejdskraft kan være varierende, nogle perioder kræver flere ressourcer end andre. Derfor er vi specialiseret i fleksible vikar løsninger, som hjælper med at løse de udfordringer, Jeres virksomhed står overfor. Står I med behovet for at få dækket forskellige vikar stillinger, er Power People det helt rigtige valg til hjælp med rekruttering af medarbejdere.

Økonomi: Når I vælger en vikarløsning fra Power People, er I sikret imod uforudsete lønudgifter. Power People administrerer hele denne proces lige fra feriepenge, sygedagpenge og til G-dage. Så kan I koncentrere jer om virksomhedens daglige drift og vi kan fokusere på rekruttering af medarbejdere.

Samarbejde: Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde omkring vikar stillinger imellem vores kunder og medarbejdere. Dette samarbejde er med til at sikre en høj kvalitet for både virksomheden samt medarbejderen.

Rekruttering: Power People tilbyder også en effektiv rekruttering af medarbejdere. Der er flere indgangsvinkler til denne proces. Det kan være en målrettet rekrutteringsproces efter den helt rigtige kandidat eller være rekruttering i forlængelse af et vikariat.  Power​ People er et vikarbureau med afdelinger i Kalundborg, Rødovre ved København, Lystrup ved Århus, Frederikshavn og Aalborg, og vi tilbyder Try and Hire, som er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse i en prøveperiode.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Skriv til os

Hovedkontor/Administration​

Nordjyllands kontor

Sjællands Kontor

Aalborg kontor

Midtjyllands Kontor

Vestsjælland​s Kontor