Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Rengøring, Ejendomsservice & Renovation​

Rengøringsassistent

Vinduespolerer

Trappevasker

Servicemedarbejder, ejendomsservice

Pedel

Sne og glatførerbekæmpelse

Renovationsmedarbejder

Power People Danmark lægger stor vægt på et godt samarbejde mellem vores kunder og medarbejdere. Mangler Jeres firma en vikar til rengøring igennem en kortere eller længere periode, finder vi sammen det rigtige match. Ud over en rengøringsvikar tilbyder vi også mange andre vikarfunktioner.

Vi har altid stor fokus på kundernes individuelle behov. Igennem vores store database af medarbejdere, opnår I en unik mulighed for at finde den profil, som kan afdække Jeres behov. I er altid velkomment til at kontakte os for yderligere information.​

Klik her for bestilling af vikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her