Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Vikarbureau inden for kontor, administration og regnskab

Skal du bruge en kontorassistent? Hos Power People tilbyder vi rekruttering af kontorvikar til blandt andet:

  • Sekretærarbejde
  • Bogholderi
  • Regnskab
  • Reception

Vi finder den rette kontorvikar, regnskabsmedarbejder m.m.

Det er vigtigt for Power People, at vi hele tiden har tilfredse kunder og medarbejdere. Igennem et tæt samarbejde med vores kunder finder vi altid den helt rigtige medarbejder, hvad enten det er en kontorvikar, en vikar til regnskab eller til den lokale kommune.

Vi er et vikarbureau målrettet kontor, administration og regnskab.

Vi har afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Lystrup ved Århus og Rødovre ved København, men vi rekrutterer for kunder i hele landet.

Vi har mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere til det danske erhvervsliv. Igennem en tæt dialog med vores kunder og medarbejdere finder vi med stor sandsynlighed det match, som skaber værdi for jeres virksomhed.

Derudover tilbyder vi Try and Hire, hvor både du og medarbejderen har mulighed for prøve hinanden af i tre måneder.

Kontakt vores vikarbureau med speciale i kontor

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Ring og hør nærmere på telefon 98 12 12 92 eller skriv til vores e-mail info@power-people.dk.

Klik her for bestilling af kontorvikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her