Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Kontor, Administration & Regnskab​

​Kontor og sekretær arbejde

Bogholderi og regnskab

Reception

Det er vigtigt for Power People, at vi hele tiden har tilfredse kunder og medarbejdere. Igennem et tæt samarbejde med vores kunder, finder vi altid den helt rigtige medarbejder hvad enten, det er en vikar til kontor, regnskab eller til den lokale kommune.

Vi har mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere til det danske erhvervsliv. Igennem en tæt dialog med vores kunder og medarbejdere finder vi med stor sandsynlighed det match, som skaber værdi for Jeres virksomhed. I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.  

Klik her for bestilling af vikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her