Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

IT-rekruttering til forskellige brancher

Hos Power People tilbyder vi IT-rekruttering for kunder i hele Danmark. Vi har afdelinger i Rødovre ved København, Lystrup ved Århus, Aalborg og Frederikshavn.

Vi tilbyder blandt andet rekruttering af IT-medarbejdere:

  • IT-supporter (både 1., 2. og 3. level)
  • IT-teknikere
  • Systemadministratorer
  • Systemkonsulenter
  • Tekniske designere
  • Installatører

Lad os hjælpe med at finde den rette kandidat

Står I og mangler en IT-supporter, IT-tekniker eller en vikar til en helt anden funktion, er Power People et godt sted at starte.

​Vi har igennem en lang årrække foretaget IT-rekruttering af vikarer til en lang række af forskellige brancher. For os er det vigtigt, at I får den helt rigtige medarbejder til den stilling, I har behov for.

Vi tror på, at et tæt samarbejde er nøglen til, at I som virksomhed får de helt rigtige vikarer. Står I med et akut behov, eller kan I forudse spidsperioder, tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med IT-rekruttering.

Kontakt os og hør mere om vores IT-rekruttering

I er velkomne til at kontakte os for at høre mere om vores IT-rekruttering ved at ringe på telefon 98 12 12 92 eller skrive til vores e-mail info@power-people.dk.

Klik her for IT-rekruttering

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her