Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Industri & Produktion vikar​

Beton, tegl og cementarbejde

Industrioperatører

Montører

Sandblæsere

Specialarbejder med branchekendskab

For Power People Danmark er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde med vores kunder og medarbejdere. Derfor har vi altid et tæt samarbejde mellem vores ansatte samt de virksomheder, hvor de arbejder.

Hvad enten vores kunder efterspørger en vikar til ufaglært arbejde eller en vikar til produktion, finder vi i samarbejde den rette til jobbet. Denne fokuserede indsats sikrer kunderne en hurtig hjælp og den mest kvalificerede arbejdskraft. 

Klik her for bestilling af vikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her