Rekruttering Sjælland

Power People er en virksomhed, som går meget op i kvalitet og omhyggelighed, når vi foretager rekruttering til Sjælland. En af vores hovedbestanddele som virksomhed er derfor grundighed, da vi ønsker at rekruttere de bedste kandidater til Sjælland, som matcher præcis dine ønsker.

De fire trin

Når der rekrutteres til Sjælland, arbejdes der med fire forskellige trin: forarbejde, udvælgelse, kandidatsøgning og opfølgning og præsentation. Hos Power People kan vi være hjælpsomme overfor dig som kunde indenfor alle faserne, men ønsker du kun hjælp til dele af trinnene i rekruttering til Sjælland, kan det også lade sig gøre.

Brancher til rekruttering Sjælland

Med Power Peoples brede udvalg af kandidater indenfor forskellige brancher, kan det næsten altid lade sig gøre at foretage en rekruttering til Sjælland. Om du søger en opvasker, receptionist eller chauffør til rekruttering Sjælland, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos os arbejder vi indenfor følgende områder til rekruttering Sjælland:

·​rekruttering hotel, restauration & kantineområde

·​rekruttering rengøring, ejendomsservice & renovation

·​rekruttering kontor, administration & regnskab

·​rekruttering byg & anlæg

·​rekruttering industri & produktion

·​rekruttering lager & transport

·​rekruttering jern, metal & auto

·​it/teknik

Din rekruttering til Sjælland skal derfor nok muliggøres med Power People!

Priser

Alt efter hvilken vikarprofil du søger, prissættes rekrutteringen til Sjælland derefter. Som virksomhed er det omkostningsfrit, hvis vi hos Power People ikke finder en vikar, som du ansætter til rekruttering Sjælland. 

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her