Rekruttering Nordjylland

​Power People har lokalkendskab, når I skal rekruttere i Nordjylland!

Rekruttering af nye medarbejdere er en svær disciplin og mange kan sikkert nikke genkendende til, at det er meget ressourcekrævende og vanskeligt at finde de helt rette kandidater, når rekrutteringsprocessen først er igang. Hos Power People er vi specialister i rekruttering i Nordjylland, og vi kender markedet tilbundsgående. Derfor kan du roligt vælge os til at stå for rekruttering af din næste medarbejder i Nordjylland - vi kan enten stå for hele rekrutteringsforløbet eller for dele af det.

Rekrutteringsmetoden

På baggrund af årelang erfaring, gennemgår vi et specifikt og velafprøvet forløb á fire faser – og I kan selv vælge, om I vil bestille hele pakken eller udvælge specifikke faser, når I skal praktisere rekruttering i Nordjylland.

Faserne er Forarbejde, Udvælgelse, Kandidatsøgning og Præsentation & Opfølgning. Læs mere her om faserne i vores rekruttering.

Brancher

Vi arbejder indenfor flere områder, de være sig:

-​Rekruttering Hotel, Restauration og Kantineområde

-​Rekruttering Rengøring, Ejendomsservice og Renovation

-​Rekruttering Kontor, Administration og Regnskab

-​Rekruttering Byg og Anlæg

-​Rekruttering Industri og Produktion

-​Rekruttering Lager og Transport

-​Rekruttering Jern, Metal og Auto

-​Rekruttering IT/Teknik.

Hos Power People arbejder vi i hele Danmark, og vores lokalkontor i Nordjylland specialiserer sig i specifikt i følgende:

-​rekruttering kontor

-​rekruttering lager

-​rekruttering tømrer

-​rekruttering IT

-​rekruttering produktion

-​rekruttering fiskeindustri.

Vi dækker naturligvis hele palletten som listet under Brancher, men i netop Nordjylland er vi særdeles velbevandrede indenfor de udvalgte områder, og det er vi ikke bange for at bryste os af.

No cure, no pay

Vi arbejder efter en “No cure, no pay” model og ansætter I ikke en af vores kandidater, skal I heller ikke betale for arbejdet. Vi ved, at det er alfa og omega for vores samarbejdspartnere at få de helt rette ressourcer, og vi går til arbejdet med respekt og årelang erfaring. Vi står altid klar til åben og ærlig dialog og sparring – på god, nordjysk manér!

De gode relationer

Der er rigtig mange gode ressourcer at vælge iblandt, når det gælder rekruttering i Nordjylland, og vi sætter en ære i at vælge den helt rette mand eller kvinde til jer. Det gode samarbejde er vigtigt for os og vi sætter succesoplevelser og vores gode rennomé meget højt. Vi vil gerne den gode relation på den lange bane – på denne måde bliver rekrutteringen blot bedre med tiden.

Hele vejen rundt

Når en virksomhed søger ny medarbejder, er det ikke blot fagligt, kandidaten skal kunne løfte specifikke opgaver – der er også et socialt og kulturelt lag, hvor personen skal passe ind i jeres virksomhed. Og disse elementer er med i hele rekrutteringsprocessen, når I hyrer os til at hjælpe med jeres rekruttering i Nordjylland.

Der er mange gode grunde til at vælge Power People som dit rekrutteringsbureau – kontakt os allerede idag og fortæl os om jeres behov, så tager vi en snak om mulighederne for samarbejde.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her