Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Rekruttering Himmerland

Hos Power People er sikringen af kvaliteten på de vikarer, som vi rekrutterer til Himmerland i højsædet. Derfor er vi også meget omhyggelige, når vi rekrutterer kandidater, som skal besætte vikarstillinger i virksomheder i Himmerland.

De fire trin

Hos os inddeler vi rekrutteringen til Himmerland i følgende fire trin: forarbejde, udvælgelse, kandidatsøgning og præsentation og opfølgning. For at der kan rekrutteres en kandidat til Himmerland, kræver det et forarbejde i form af:

·​udvælgelse af medier

·​formulering af stillingsopslag

·​indryk af medier

·​kandidat- og jobprofil.

Herefter påbegyndes det andet trin, som er udvælgelsen, hvor repræsentanterne bliver sikret i kvalitet til rekruttering i Himmerland igennem:

·​et første møde

·​en indkaldelse til møde

·​en førstehåndsscreening.

Efterfølgende starter kandidatsøgningen af rekruttering til Himmerland, hvor følgende opgaver bliver udført:

·​besvarelse af henstillinger

·​udvælgelse af mulige kandidater i form af eventuelle interviews over telefonen

·​søgning i Power Peoples databank

I rekrutteringen til Himmerlands sidste trin foretages en præsentation samt opfølgning, hvor:

·​der udføres en opfølgning efter, at rekrutteringen til Himmerland har fundet sted i 2-4 måneder

·​2-5 ansøgere bliver introduceret for virksomheden, hvorefter de udvælger hvilke kandidater, der bliver viderestillet til en samtale

Power People kan i rekrutteringen til Himmerland være behjælpelige indenfor alle fire trin, men ønsker virksomheden kun, at vi sørger for et af trinnene, vil det også være en mulighed.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her