Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Om Vikarbureauet​

Power People er en solid virksomhed med Nordjyske rødder. Power People blev stiftet i 2000 i Brønderslev og har siden sine første dage hjulpet virksomheder med at finde folk til kortere og længere vikariater. I de første år med fokus på små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, men efter 2-3 år begyndte eksisterende kunder at have behov for vikarer i andre dele af landet og Power People startede således afdelinger op i Midtjylland og på Sjælland. I 2009 skiftede Power People ejere til de nuværende ejere - dog suppleret med en ny partner på Sjælland i 2015.

Power People satser ikke på en aggressiv vækst men på at have en sund økonomi og styr på forretningen. Vi foretrækker en flad organisation, hvor den enkelte medarbejder har det fulde ansvar for egne kunder og egen forretning.

Vi opererer inden for en række forskellige områder:

• Administration og regnskab

• It og teknik

• Lager og transport

• Industri og produktion

• Byg, anlæg og ejendomsservice

• Jern, metal og auto

• Hotel, restauration og kantineområde

• Rengøring

Nordjylland, Midtjylland og Sjælland

Power Peoples vikardatabase og kundekreds er lokalt forankret Nordjylland i Midtjylland og på Sjælland. I disse områder hjælper vores lokale konsulenter med at finde de mest kvalificerede medarbejdere til de opgaver vores kunder skal have løst.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her