Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Lager & Transport vikar

​Bud og kurer

Truckfører

Lager - lagerekspedient / assistent

Pluk og Pak

Chauffører (gods, flytning m.m.)

Flyttearbejder

Chaufførmedhjælper

Containertømning

Power People er et dansk vikarbureau, som tilbyder vikarer inden for en lang række af forskellige brancher. Mangler I en vikar til lager eller en vikar til flytteopgaver, har vi med stor sandsynlighed den helt rigtige vikar i vores database.

Står I akut, og mangler en vikar til truckkørsel, lagervikar, chauffør vikar eller en vikar til et helt andet område inden for lager eller transport, hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige match. Vi har altid kunden og kundens opgaver i centrum, derfor kan vi sikre den mest kvalificerede hjælp igennem den mest kvalificerede vikar.  

Klik her for bestilling af vikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her