Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Hotel, Restauration & Kantineområde​

​Receptionist, Hotel

Rengøringsassistent, Hotel

Kantineassistent

Delikatesseassistent

Køkkenassistent

Kok

Opvasker

Serveringsmedarbejder

Tjener

Står I og mangler en tjenervikar, kokkevikar eller en vikar til en helt anden funktion, er Power People et godt sted at starte. Vi har igennem en lang årrække rekrutteret vikarer til en lang række af forskellige brancher. For os er det vigtigt, at I får den helt rigtige medarbejder, hvad enten I mangler en receptionist vikar eller en kokkevikar.

Vi tror på, at et tæt samarbejde er nøglen til, at I som virksomhed får de helt rigtige vikarer. Står I med et akut behov eller kan I forudse spidsperioder, tager vi gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe Jer.  

Klik her for bestilling af vikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her