Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Byg og Anlæg vikar​

​Anlægsarbejde

Bygningsarbejde

Elektrikerarbejde

Gulv- og tagarbejde

Isoleringsarbejde

Malerarbejde

Maskinførerarbejde

Murerarbejde

Snedker- og Tømrerarbejde

VVS- og blikarbejde.

Power People tilbyder vikarer til virksomheder, indenfor bygge og anlæg. Har I travlt og mangler arbejdskraft, kan I med stor sandsynlighed finde en vikar til tømrer, murer eller smed arbejde igennem vores store database af medarbejdere.

Vores medarbejdere har bred erfaring inden for en lang række af forskellige brancher. I finder med stor sandsynlighed en vikar med bred erfaring inden for netop Jeres branche igennem os. Samarbejde og kommunikation er nogle af de nøgleord, som vi sætter i centrum for at finde det helt rigtige match. 

Klik her for bestilling af vikar

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her