Landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau for virksomheder og jobsøgere der gør en forskel!

Vi er et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, som er specialiseret i rekruttering af medarbejdere til virksomheder i en lang række af forskellige brancher.

Via en effektiv rekruttering kan vi tilbyde vores kunder de mest kvalificerede medarbejdere til at udføre jobbet. Vi vil være erhvervslivets foretrukne vikarbureau på et marked, hvor vikarbureauer stadig spiller en større rolle, når virksomhederne rammer spidsperioder eller får
nye opgaver ind. Når du bruger os til at rekruttere dine medarbejdere eller vikarer, får du stor fleksibilitet og den helt rigtige person til jobbet.

Power People har dag-til-dag booking og helt ned til minimum bookinger på kun 4 timer.​

Bestilling af Vikar​

Det er utrolig nemt at bestille en vikar hos Power People. Vi skal blot have oplyst, hvor mange vikarer I skal bruge, samt hvor og hvornår de skal møde. Derudover skal vi bruge navn og telefonnummer på en kontaktperson i Jeres firma. Herefter klarer vi resten og giver en tilbagemelding med navn på vikaren/e, så snart vi har lukket bookingen.

Vikaren/e medbringer en timeseddel til arbejdspladsen. Timesedlen udfyldes efter endt arbejde, godkendes og underskrives af en repræsentant fra virksomheden, der får en kopi af arbejdsseddel. På den måde kan I som køber og vi som sælger sikre os imod misforståelser omkring udførelsen af såvel arbejdet som faktureringen.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her