Power People tilbyder meget kompetente vikarer i Nordjylland til at foretage arbejdsopgaver, som passer til jobbet. Virksomheden tilstræber sig efter at være markedets foretrukne vikar- og rekrutteringsbureau indenfor erhvervslivet i Nordjylland, og forsøger altid at finde den rette kandidat til jobbet.

Leder du efter en vikar til Nordjylland, så kan Power People med omstillingsparate ordninger hjælpe dig, uanset om du mangler 1 eller flere vikarer i Nordjylland til et givent tidspunkt.

Vikarerne i Nordjylland kan findes på daglig basis, og betales udelukkende for den egentlige arbejdstid (4 timer dagligt som minimum), hvilket gør virksomheden omstillingsparat og hjælper til, at holde personaleudgifter nede. Bestilling af vikarer til Nordjylland er let ved Power People!

Priser for vikarer i Nordjylland

Ønsker du en vikar til Nordjylland, kan prisen variere alt efter, hvilken stilling vikaren har. Besidder vikaren eksempelvis en stilling som bogholder, vil vores aflønning af vikaren i Nordjylland forekomme højere, end hvis vikaren var lagermedarbejder. Har din vikar været ansat i mere end 3 måneder (480 timer), har personen mulighed for at tilbyde vikaren i Nordjylland en fastansættelse.

Goder for dig som kunde

Bestilles en vikar til Nordjylland hos Power People, vil du opnå følgende fordele:

·​En omstillingsparat arbejdsydelse, der kan reguleres ned og op på daglig basis

·​Tidsbesparelse på at lede efter vikarer i Nordjylland

·​En god og fastlagt prissætning pr. time på din vikar til Nordjylland

·​Udelukkende betaling for vikarens egentlige arbejdstid (4 timer dagligt som minimum)

Bestilling af vikar til Nordjylland

Ønsker du at bestille en vikar til Nordjylland igennem Power People, skal du udelukkende fortælle os antallet af vikarer til Nordjylland, som i skal bruge, samt hvilket tidspunkt og sted I skal bruge dem. Så rykker vi på det med det samme.

​Power People

​Ring os op

Telefon: ​98 12 12 92

Landsdækkende Vikarbureau

Skriv til os

Send os en e-mail: klik her